+38(067) 440 51 95

+38(044) 227 50 20

Адреса:

Київ, вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка) 21, корпус 3 (2 поверх) Вхід з Оболонського проспекту

Робочий час:

пн-сб: 9.00-21.00 нд: 9.00-18.00

У стоматології (Київ, Оболонь) бурхливо і активно розвивається напрямок безметаллових технологій в протезуванні.  20 років тому в нашій країні з'явилася металокераміка, яка змінила металопластмасу, - вона довгі роки входила в практику сучасної стоматології.  Сьогодні металокераміку роблять в кожній стоматології (Оболонський проспект).  Але вимоги до естетики виросли.  Сучасні вимоги такі, що необхідно домогтися результату - щоб коронки можна було відрізнити від зубів.

 Сьогодні безметалеві технології дозволяють створити високу естетику.  На сьогоднішній день безметалеві технології досягли таких висот, що ці конструкції можуть повністю замінити металокераміку.(Оболонь, Київ)

 Що ж собою являє ця кераміка?

 Безметалева кераміка (Оболонь) характеризується високою естетикою і міцністю.  Виготовляють з кераміки вкладки, коронки, адгезивні і мостовидні протези, полукоронки, коронки і штифтові вкладки.  Остерігатися, що кераміка відколеться, трісне або зламається, не варто.  Сучасна безметалева кераміка набагато міцніша металокераміки, тому що  в основі виготовлення безметалевої кераміки лежить пресування керамічної маси під високим тиском і температурою.  Багато помиляються в тому, що з безметалевої кераміки можна робити мостовидні протези, особливо великої протяжності.  МОЖНА і ТРЕБА!  Якщо необхідно зробити мостовидні протези (Київ, Оболонь), то береться в основу каркас з оксиду цирконію.  В результаті такий каркас з оксиду цирконію має міцність, що перевищує міцність металевого.

 Найчастіше безметалеву кераміку застосовують для відновлення фронтальних (передніх) зубів, завдяки її високим естетичним властивостям.  Безметалева кераміка (Оболонь) володіє практично тими ж оптичними властивостями, що і природні зуби.  Безметалева кераміка пропускає світло, так само, як і живі зуби, що надає реставраціям високу природність.

 Під безметалеву кераміку зуби необхідно препарувати менше, ніж під металокераміку, зуби обробляються вище ясен - це не так травматично та не порушує кругову зв'язку зуба, через травму якої можуть виникнути незворотні запальні процеси ясен.  Обробка вище рівня ясен значно подовжує термін служби протезів. (Київ, Оболонь) Найажливіше, що в більшості випадків немає необхідності депульпувати (видаляти нерви з зубів) зуби, що подовжує збереження власних зубів.  Єдиною перешкодою для використання коронок з оксиду цирконію, є бруксизм (скрегіт зубами уві сні) і виражений глибокий прикус (травматичний).

Контакти

Зв'яжіться з нами

reception@yci32.com.ua
Київ, вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка) 21, корпус 3 (2 поверх) Вхід з Оболонського проспекту
пн-сб: 9.00-21.00 нд: 9.00-18.00
© Все права защищены 2011 г